Tiden rusar...

...förbi en och det är myket att göra. Men sedan sist har det vart roliga grejer som upptagit tiden.
För två helger sedan var vi hos goda vänner och hjälpte till med flytt, och det känns väldigt skönt att det inte bara är jag som samlar på mig saker! I alla fall flyttade dom från ett fantastiskt ställe till ett annat. Det nya huset är beläget på en höjd, stort vitt och härlig planlösning. Jag skulle säga att det är ett hus i precis min smak! *Ja, visst är jag avundsjuk hahaha*

Vi var (och är) ett gott gäng som arbetar bra ihop, lördagskvällen slutade med grillat och en och annan box med rött vin! Till inflyttningspresent knåpade jag ihop en tavla som K & P och vi gav, och det verkade som om dom gillade den, och det var väl tur :-)

 
Foto och tillverkning, Johanna H

En gammal ram som fyndats på loppis, och tyger från den lokala tygaffärn Tyger och Ting.
En väldigt lätt och kul grej att göra som kan varieras i det oändliga. Jag skar till romber av tygerna jag valt och limmade helt enkelt på dessa på tavlan. För att täcka dom råa kanterna limmade jag på en spets, och sedan i med tavlan i ramen och kila fast. Enkelt men snyggt på rätt ställe, i rätt hus och till rätt möbler. Funderar på att göra en till, men i andra färger. Vad tros om turkost, hallon, bränd orange och kanske ärtgrönt?

Recycling

Färdigställt mitt senaste projekt, voila!

  

En skitcool lampa som jag har gjort av överblivet linnetyg, en lampskärm som var slaktad sedan tidigare och en svart lampsladd från Ikea. Grå/beige linne (i mina ögon så som linne ska vara) passar till precis vad som helst. Mörkgrå soffa, beige soffa, vita möbler (kanske man vill byta till vit sladd?), svarta möbler osv. Jag tycker om när man kan blanda sin inredning med personliga ting, blir så mycket intressantare då :-) 
Var dessutom på loppis idag och fyndade, en vit ryamatta, ett nytt liggunderlag, en guldfärgad gammal fet tavelram och ett häftigt retrotyg. Så nu är lagret påfyllt, få se vad jag hittar på med mina fynd. Tavelramen har jag en idé till, påbörjas till veckan. Återkommer senare med en smygtitt!

RSS 2.0