Loppisfynd

Idag har varit en lördag precis som dom är när jag mår bäst! Upp tidigt, 07.15 och gick en prommis med Norton på en timma. När vi kom in stod frukosten klar och doften av nybryggt kaffe sticker i näsan. Efter det en dusch och sen till Gislaved på secon hand för att se om det fanns några fynd, och det gjorde det. Recykling, det är ju kanon! Allt jag handlade gick inte på mer än 230:-. En gammal stol som jag nu målat om svart och ska sen klä om sitsen med ett tyg jag har sytt ihop av flera stuvar, en golvlampa, en kudde (som jag ska använda tyget på), och en massa porslin.
Av porslinet har jag nu pysslat ihop ett kakfat :-) Gillar när man kan blanda in udda, gamla saker till en pryl som är modern. Ni har väl kollat in Odd Birds prylar? Läckra och döhäftiga, men lite för dyra för mig när jag kan fixa ihop det själv med loppisfynd och lite tid.Foto Johanna Hallberg

Hittade allt utom glasfatet i mitten på secon hand, det köpte jag i julas, och det kommer från Miljögården. Sen har jag mätt ut mitten på de tallrikar jag ville använda och limmat ihop med dels en vas i nysilver och på andra våningen är det en mini glasvas. Väldigt enkelt! Tänk bara om man hade några fina cup cakes att duka upp med till eftemiddagaskaffet, mmmm...

Kommentarer
Postat av: Minna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-07-11 @ 09:54:12
URL: http://gravidforsakring.net
Postat av: Novalie

Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina blogginlägg - det märks att du gillar att skriva :)

2011-07-13 @ 02:34:48
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0